Meta
Realitatea Vâlceană

Miercuri, 5 ianuarie, primul meci oficial al SCM Rm. Vâlcea. Partida cu Viborg, amânată din cauza Covid-19

UPDATE 5 ianuarie, ora 20:00
Suporterii echipei noastre au trecut de mai multe ori de la agonie la extaz, dar s-au bucurat în final pentru primul succes din 2022.
SCM Rm. Vâlcea- Minaur Baia Mare s-a terminat 33-32, succes important care readuce Vâlcea în lupta pentru titlu.

SCM Râmnicu Vâlcea, pe ultima sută de metri înaintea reluării meciurilor oficiale din 2022

Miercuri, în sala Polivalentă, de la ora 18:00, vâlcencele primesc vizita celor de la Minaur Baia Mare, într-un meci din „Liga Florilor”.

Calendarul competițional prevedea apoi debutul în grupele EHF European League, o deplasare în Danemarca, contra lui Viborg. Din cauza focarului de coronavirus apărut în tabăra adversă, Federația Internațională a decis amânarea partidei.
Pentru echipa vâlceană, antrenată de Bent Dahl, primul meci din grupă va fi pe 16 ianuarie, acasă, contra lui Vaci, din Ungaria.

Meciul Viborg – SCM Râmnicu Vâlcea, amânat din cauza Covid-19

Partida din cadrul competitiei EHF European League, Grupa D, dintre Viborg HK și SCM Râmnicu Vâlcea, programată duminică, 9 ianuarie 2022, la Viborg, este amânată și se va disputa la o dată ulterioară.

Viborg HK a informat despre mai multe persoane din cadrul clubului care au fost testațe pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, prin urmare, se poate presupune că există o infecție în echipă iar persoanele infectate ar trebui să fie izolate până când situația este stabilă în cadrul echipei, drept pentru care EHF e luat decizia de a se amâna partida.
- Comunicat SCM Râmnicu Vâlcea

România, 3 reprezentante în EHF European League

SCM Rm. Vâlcea, Minaur Baia Mare și Măgura Cisnădie sunt reprezentantele României în EHF European League, a doua competiție a handbalului feminin european, după Liga Campionilor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.