Meta
Realitatea Vâlceană

Modernizarea drumurilor, prioritate pentru administraţia judeţului

În data de 24.02.2016, la sediul Consiliului Județean Vâlcea a avut loc o întâlnire de lucru cu tema “Modernizarea DN 7D Câineni-limită Județul Argeș Km. 0-31+350m ’’

În cadrul discuțiilor purtate de către cei prezenți s-au stabilit următoarele aspecte:

1.Realizarea unui parteneriat între Consiliile Județene Vâlcea –Argeș, comunitățile locale aferente zonei administrative DN7D-DJ703H, ONG-uri interesate și C.N.A.D.N.R. –S.A. prin Direcția Regionala Drumuri și Poduri Craiova.

2.Identificarea surselor de finanțare pentru realizarea proiectului, promovarea acestora prin evidențierea avantajelor atât din punct de vedere economic,strategic,social cât și turistic.

Următoarea întâlnire a fost stabilită pe data de 04.03.2016, prilej în care se vor aprofunda și discuțiile privind cooperarea cu Consiliul Județean Gorj, Primăria Novaci, Primăria Baia de Fier , Primăria Voineasa și ONG-urile din zonă în scopul realizării obiectivului de menținere a viabilității DN67C, pentru o perioadă de utilizare integrală pe parcursul unui an.

La întâlnire au participat  președintele Consiliului Județean Vâlcea,Gheorghe Păsat, vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul instituției, directorul de investiții D.R.D.P.-Craiova, Alin Goga, consilierul local în Consiliul Local Voineasa, Geani Man,  primarul localității Perișani, Ion Sandu și primarul localității Titești,Cătălin Daneș .

Departamentul Comunicare al CJ Vâlcea

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.