Meta
Realitatea Vâlceană

Pamflet: Şefa pedelistelor, Iuliana Moise a protestat că, deşi s-a aprobat Legea picnicului, Prefectura nu dispune de loc de picnic dotat cu grătar

Când am văzut-o pe marea liberală Iuliana Moise vârâtă sub pomii din faţa Prefecturii Vâlcea la fâsul de miting organizat de PNL acum câteva zile, am crezut că nu văd bine. Săraca, îi era teamă să nu o bată soarele în cap şi să facă insolaţie, aşa că s-a gândit să protesteze în felul ei. Îi mai trebuiau un şezlong, vreo trei kilograme de ceafă cu cartofi prăjiţi şi un borcan cu murături. De-abia atunci s-ar fi simţit bine şi biata femeie. Păi ce, aşa se merge la miting împotriva lui Ponta, fără o gustare, un dulce, ceva bun, yumi – yumi?! Dacă ştia, nici nu mai venea la Prefectură, probabil. Mai bine stătea acasă şi băga repede un grătărel, nişte micişori, două – trei pulpiţe şi un desert delicios.

Serios acum, i-aţi văzut pe bravii lideri liberali la protestul de vinerea trecută? Au pus câţiva copii să ţină pancartele cu lozinici anti – Ponta timp de câteva zeci de minute în soarele arzător în faţa Prefecturii, în timp ce ai au adoptat o formă curajoasă de protest, la umbra copacilor care mărginesc aleea din faţa Prefecturii. Erau acolo Ştefan Prală, Romulus Bulacu, Eduard Vârlan şi, bineînţeles, în mijlocul atenţiei, doamna Moise, preşedinta femeilor pedeliste vâlcene, sau cum s-or mai numi ele acum. Păi doar d-aia au venit acolo, să protesteze finuţ între ei, să nu se prindă lumea. Corect, oamenilor le era cald, ce naiba, doar nu erau să stea cu mâinile pe sus, agitând pancarte antiguvernamentale la 34 de grade Celsius. Doar d-aia au luat cu ei copiii de mingi, să-i bage la înaintare. Nasoală treabă, stimaţi protestatari. Păcat că nu aţi luat cu voi o păturică şi o pereche de cărţi, să încingeţi un şeptică în faţa Prefecturii. Că la cât de pricepuţi sunteţi voi la proteste, ieşea mai bine decât cacealmaua voastră de miting de care nu s-ar speria nici femeile de serviciu de la Palatul Victoria.

Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.