Meta
Realitatea Vâlceană

Primarul Roşu modernizează căminele culturale

În prezent toţi cetăţenii din localitatea Bujoreni beneficiază acum de reţeaua de alimentare cu apă potabilă, dar, al doilea obiectiv la fel de important este demararea lucrărilor la reţeaua de canalizare. „Un obiectiv la fel de important pentru comuna noastră este introducerea reţelei de canalizare, un proiect prioritar pentru mine în acest mandat. Mai am de realizat Căminul cultural din satul Gura Văii şi lucrările pentru infrastructura drumurilor comunale. Acestea sunt proiectele stringente în această perioadă, dar nu pot să spun că sunt şi ultimele. În cadrul proiectelor mici, cu finanţare din bugetul local, avem prinsă modernizarea şi reabilitarea Căminului cultural de la Bogdăneşti şi sediul dispensarului.”, a mai afirmat primarul Alexandru Roşu.

Primarul localităţii Bujoreni are întocmit, de asemenea, un proiect pentru realizarea unui cămin de bătrâni în satul Gura Văii. „Avem făcută documentaţia, dar aşteptam finanţarea”, a mai declarat Alexandru Roşu.

În prezent primarul o să dea drumul la lucrările pentru reabilitarea căminelor culturale, Căminul cultural din satul Gura Văii şi Căminul cultural de la Bogdăneşti. Ambele investiţii vor fi realizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. (B.C.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.