Meta
Realitatea Vâlceană

Reacţia conducerii Consiliului Judeţean după percheziţiile procurorilor DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că percheziţia procurorilor DNA Iaşi are legătura cu firma S.C. Transtech Global Engineers SRL, societatea care a supervizat lucrările pentru implementarea proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare în Râmnicu Vâlcea.
Informare de presă
În data de 22.02.2016, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc o percheziţie a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi, ocazie cu care au fost predate documentele solicitate în original şi copii.
Documentele respective au legătură cu cesiunea unor creanţe de către S.C. Transtech Global Engineers S.R.L., prestatorul serviciilor de „Asistenţă tehnică pentru supervizarea lucrărilor pentru implementarea proiectului la sursa CET Govora”, încheiate în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice”.
Departamentul Comunicare al Consiliului Judeţean Vâlcea
Nimeni din CJ Vâlcea nu este cercetat, din câte ştiu eu. Cercetările au legătură cu o firmă care prestează servicii pentru mai multe autorităţi publice din ţară, firmă care are anumite probleme. Şi noi am avut un contract de asistenţă tehnică pe fonduri europene cu această firmă“, ne-a declarat vicepreşedintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.