Meta
Realitatea Vâlceană

Va reveni asupra deciziei Mihai Bălan?

Miercuri, 29 aprilie a.c.,  directorul general al CET Govora, dr. ing. Mihai Bălan, şi-a dat demisia din fruntea societăţii! Pe surse am aflat că ar fi prezentant-o şi Consiliului de Administraţie din cadrul societăţii subordonate Consiliului Judeţean Vâlcea.

Mihai Bălan şi-a argumentat decizia prin „motive strict personale” şi a precizat că va rămâne în funcţie în următoarele 40 de zile, până la încheierea mandatului. Totodată, Bălan a mai menţionat că în acest interval de timp va întocmi un raport de activitate dar şi că va pregăti o nouă echipă managerială şi o nouă strategie pentru viitorul CET Govora.

După cum ştiţi, Mihai Bălan se numără printre cei mai longevivi manageri din sectorul public, acesta preluând funcţia de director al SC CET Govora în octombrie 1999, după ce a lucrat în cadrul acestei societăţi imediat după ce a terminat facultatea!  Ar fi păcat să se piardă un om cu asemenea pregătire profesională doar din cauza „anumitor”  … nemulţumiţi!

Ca şi alte dăţi, noi intuim că se va reveni asupra deciziei! Nu am vrea să credem că ne înşelăm… Oricum vă vom ţine la curent!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.