Meta
Realitatea Vâlceană

Veste bună: S-a deschis Ştrandul Ostroveni

Sâmbătă, 20 iunie a.c., Ştrandul Ostroveni s-a deschis pentru sezonul estival 2015, punând la dispoziţia vizitatorilor, într-o primă fază, un bazin cu apă dulce şi unul cu apă sărată, finalizându-se şi umplerea unui al doilea bazin cu apă sărată.

Prin eforturile DADP, zona afectată de realizarea proiectului cu fonduri europene „Reabilitare şi modernizare Baza de agrement Ostroveni”, aflat în derulare, a fost compensată prin umplerea şi aducerea la cotă a unor zone din incinta ştrandului, astfel încât suprafaţa pusă la dispoziţia celor ce vor să facă plajă este aproximativ egală cu cea de anul trecut.

Tarifele de acces la Ştrandul Ostroveni au rămas nemodificate faţă de sezonul estival 2014, respectiv 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, cu menţinerea facilităţilor legale acordate şi până acum.

Municipalitatea intenţionează punerea în funcţiune, în perioada imediat următoare, a unui hot-spot – punct de acces internet wireless gratuit – care să acopere zona bazei de agrement pentru toţi cei doritori să utileze această facilitate de comunicare.

Carmen CĂLIN

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.