Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Războiul în PDL e din ce în ce mai aprig, săbiile-s tot mai ascuțite… iar nicio tabără nu pare să dea înapoi. Nici tinerii, nici „bătrânii”… Cine va câștiga până la urmă, vom vedea!

S-a dovedit că am avut dreptate atunci când am afirmat că un personaj a fost păgubos pentru Romeo Rădulescu când a pierdut fotoliul de primar, însă acum, mai mult, complotând cu încă vreo doi PDL-iști, ar vrea cu orice preț să-l excludă din partid pe Romică și pe finul său, Cosmin Constantinescu. Greu de crezut că se va întâmpla acest lucru! Dar mai știi…

Totuși, s-a ajuns la acuzații grave, aici nelipsind „baronii” și afaceri incompatibile cu Primăria Râmnicului etc… Toate acestea nu fac decât să amplifice situația tensionată până la soluționarea acestui caz.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Degeaba speră noua alianță PNL-PDL că-l va avea ca și candidat la  Primăria Râmnicului pe nimeni altul decât Mircia Gutău. Ar fi mai bine să studieze legea și astfel nu i-ar mai da speranțe deșarte fostului primar! Realitatea este că acesta nu va putea candida la aceste alegeri, ( după calculele juriștilor având restricție până în 2017) poate la următoarele… dacă mai dorește și nu-i trece cheful așteptând atâția ani că doar nu s-o mai întâmpla… vreun caz de corupție…Doamne ferește, chiar am rămâne în istorie!!!

Așa că, după spusele specialiștilor, altul va fi candidatul, iar lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al Râmnicului va atinge cote foarte înalte. Atunci să vedem confruntări!

………………………………………………………………………………………………………………..

Noul proiect al modernizării centrului Râmnicului nu prevede și existența terasei unui consilier local… Sau cel puțin, așa arată schița! Oare ce-o fi fost în sufletul acestuia când s-a văzut tăiat de pe listă chiar de-ai săi din partid? Deh, așa e în politică… De acest proiect nu părea foarte încântat nici vicele Vârlan, dar să nu fim sceptici, poate chiar o ieși bine în final! „Oricum, va fi mult mai bine decât este acum”, însă credem și noi, după ce se va cheltui o sumă exorbitantă, chiar trebuie să fie mai bine, dacă nu excelent!

…………………………………………………………………………………………………………………

În foarte scurt timp se vor produce niște schimbări la câteva instituții deconcentrate, mai exact șefii acestora sunt cam pe făraș… La unele se știe clar care, cine, ce și cum, Doar că, numirea noului șef la o societate chiar îi va uimi pe foarte mulți! Vă veți convinge la timpul potrivit despre ce vorbim!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.